La nostra filosofía

A les xarcuteries degustació MorroAlto disposa d’una àmplia selecció de pernils i paletes ibèriques i de gla de les millors marques, així com la millor selecció de carns fresques i embotits. Un tret que caracteritzarà als nostres establiments és l’espai del tall a mà de pernil, ja que en ell proposarem una selecció de pernils i paletes preparades perquè els nostres pernils / es els tall a ganivet la quantitat que es vaig desitjar.

 A més en els nostres taulells trobarà la millor varietat de productes ibèrics i formatges nacionals i importació així com una gran varietat en paté, carns fresques, embotits, fumats i productes selectes tant nacionals com d’importació. Per completar la gamma de productes, en les nostres cellers trobarà un ampli assortiment de vins de les D.O més reconegudes, i una gran varietat en caves i cerveses d’importació.  

Disposarem d’uns murals d’autoservei amb els quals volem facilitar la compra i donar un lliure servei als nostres clients. En els murals oferim una gran selecció de formatges envasats i en tacs tant nacionals com d’importació i un ampli assortiment de productes gourmet i embotits envasats al buit.   En MorroAlto  disposa d’una  zona de degustació i terrassa, on podrà degustar els nostres plats, taules ibèriques, tapes i entrepans fets al moment amb els nostres millors productes.

Morroalto
jm-52